Oficines Prat Espais

Projecte d'Oficines al Prat de Llobregat

Es projecta i executa un local d’ús administratiu, destinat a les oficines centrals i d’atenció al públic de la societat municipal Prat Espais, del Prat de Llobregat.

Eficiència Energètica, aprofitament de llum natural, distribucions diàfenes, comfort; són premises marcades pel client que s’han assolit amb escreix en aquest projecte.

Realitzant el projecte executiu d’instal·lacions, que posteriorment s’ha executat i dirigit a obra, i finalment, legalitzant i certificant totes les instal·lacions i activitat; es pot assegurar, que s’han assolit els objectius marcats a l’inici de l’obra.

Regulació lúminica envers la il·luminació exterior, enllumenat de baix consum tipus LED, equips de climatització d’alt rendiment, recuperació de calor en la ventilació, distribució de climatització en funció de les orientacions de les façanes, aprofitament de la llum natural i protecció de la mateixa en funció de la orientació, aportació de ventilació natural amb finestrals practicables, aïllaments, tancaments…. són sistemes i solucions aportats a aquesta obra; alhora que s’ha mantingut l’aïllament acústic al màxim nivell, per tal de garantir el comfort de les persones que l’habiten i utilitzen a diari, tant acústic com tèrmic.

PROJECTE OFICINES

Eficiència Energètica, aprofitament de llum natural, distribucions diàfenes, comfort; són premises marcades pel client que s’han assolit amb escreix en aquest projecte.

DADES DE PROJECTE

  • Client: Prat Espais
  • Arquitecte: Jordi Nuñez
  • Enginyeria: SEDNA

WEB CLIENT

ContactaMe.

Contacto

 

Dirección:

C/ Confraria de Sant Elm

08301 MATARÓ (Barcelona)

 

Telefono:

+34 655.67.37.57

Social Links

Manda tu consulta


He leído y acepto el Aviso Legal y Política de Privacidad