Blog

Jornada Eficiència Energètica a la FAGEM

Jornada sobre Eficiència Energètica:

Coneix la teva factura i estalvia diners al teu negoci

El passat 5 d’abril SEDNA Engineering & Energy i IMTÈCNICS, van realitzar una jornada a la FAGEM (Federació Associacions i Gremis Empresarials del Maresme).

En dos horaris diferenciats (a les 15h i a les 17h.) per poder facilitar l’assistència als diferents gremis i associacions; la jornada va tractar temes com la factura energètica, els estudis energètics, i la monitorització energètica. De forma molt planera i amb exemples i casos reals, es va explicar en quins punts i termes d’una factura d’energia ens hem de fixar per tal de poder valorar-la i entendre-la. Alhora, es van exposar els diferents serveis energètics i estudis que ofereix PuntFagem, i es va fer una pinzellada sobre una de les eines amb més potencial en l’estalvi energètic, la monitorització energètica.

ENLLAÇOS:

FAGEM

Jornada sobre Eficiencia Energética:

Conoce tu factura y ahorra dinero a tu negocio

El pasado 5 de abril SEDNA Engineering & Energy y IMTÈCNICS, realizaron una jornada a la FAGEM (Federación Asociaciones y Gremios Empresariales del Maresme).

En dos horarios diferenciados (a las 15h y a las 17h.) para poder facilitar la asistencia a los diferentes gremios y asociaciones; la jornada trató temas como la factura energética, los estudios energéticos, y la monitorización energética. De forma muy llana y con ejemplos y casos reales, se explicó en qué puntos y termas de una factura de energía nos tenemos que fijar para poder valorarla y entenderla. A la vez, se expusieron los diferentes servicios energéticos y estudios que ofrece PuntFagem, y se hizo una pincelada sobre una de las herramientas con más potencial en el ahorro energético, la monitorización energética.

ENLACES:

FAGEM

No Comments

Leave a Reply

five × 3 =

ContactaMe.

Contacto

 

Dirección:

C/ Confraria de Sant Elm

08301 MATARÓ (Barcelona)

 

Telefono:

+34 655.67.37.57

Social Links

Manda tu consulta


He leído y acepto el Aviso Legal y Política de Privacidad