Blog

10 anys aplicant Enginyeria i Eficiència

10 anys donant Serveis i Solucions d’Enginyeria, Consultoria i Eficiència Energètica

10 anys de SEDNA

SEDNA ENGINEERING, amb aquest nom fou creada l’empresa l’any 2005. SEDNA, pren aquest nom pel darrer objecte i més allunyat del sistema solar descobert. Així, descobríem el món de l’enginyeria, un món allunyat de les persones… la nostra tasca: posar-lo a l’abast de tothom, facilitant tot allò que ens sembla complicat.


La Història

SEDNA fou formada per estudiants, emprenedors, que teníen una visió de l’enginyeria diferent al que s’estava fent durant el “boom” de l’edificació a la península. Volien dissenyar edificis respectuosos amb el medi, sostenibles i eficients, i des del camp en què eren especialistes, el camp de les instal·lacions, es podia assolir.

Així doncs, amb els estudis de Telecomunicacions i Informàtica cursats al IES Thos i Codina, emprenen el camí cap a l’enginyeria a través de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT), on cursen les Enginyeries de Telecomunicacions i Industrial. Paral·lelament, la paraula emprenedor comença a sonar a la ciutat, i de mà del servei Incubadora de l’Institut de Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), s’empren en camí en busca de l’exit i l’excel·lencia en els projectes de SEDNA, en els projectes de les persones que fins a dia d’avui ahn confiat i confien en nosaltres.

Els primers anys, amb esforç i constància, s’aconsegueix passar grans reptes, donar a conèixer el projecte, i demostrar que sóm capaços.

Apareix el TecnoCampus, en la seva versió 1.0, i ens hi traslladem per poder seguir creixent de la mà del centre tecnològic i de coneixement que és avui dia.

10 años dando Servicios y Soluciones de Ingeniería, Consultoría i Eficiencia Energética

SEDNA ENGINEERING, con este nombre fue creada la empresa en 2005. SEDNA, toma este nombre por el último objeto y más alejado del sistema solar descubierto. Así, descubríamos el mundo de la ingeniería, un mundo alejado de las personas… nuestra tarea: ponerlo al alcance de todo el mundo, facilitando todo aquello que nos parece complicado.

La Historia

SEDNA fue formada por estudiantes, emprendedores, que tenían una visión de la ingeniería diferente al que se estaba haciendo durante el “boom” de la edificación a la península. Querían diseñar edificios respetuosos con el medio, sostenibles y eficientes, y desde el campo en qué eran especialistas, el campo de las instalaciones, se podía lograr.

Así pues, con los estudios de Telecomunicaciones e Informática cursados al IES Thos y Codina, emprenden el camino hacia la ingeniería a través de la Escuela Universitaria Politecnica de Mataró (EUPMT), donde cursan las Ingenierías de Telecomunicaciones e Industrial. Paralelamente, la palabra emprendedor empieza a sonar en la ciudad, y de mano del servicio Incubadora del Instituto de Municipal de Promoción Económica (IMPEM), se emplean en camino busca del éxito y el excelencia en los proyectos de SEDNA, en los proyectos de las personas que hasta día de hoy  han confiado y confían en nosotros.

Los primeros años, con esfuerzo y constancia, se consigue pasar grandes retos, dar a conocer el proyecto, y demostrar que *sóm capaces.

Aparece el TecnoCampus, en su versión 1.0, y nos trasladamos para poder seguir creciente de la mano del centro tecnológico y de conocimiento que es hoy en día.

Amb l’arribada de la crisi econòmica SEDNA se’n resenteix, però seguim lluitant i assolim empendre el vol fora el tecnocampus en busca de l’exit fora.

Ara, estrenem ubicació, sempre amb la intenció d’acostar-nos a les persones, i en el desè aniversari ens hem ubicat a l’Edifici de Vidre, centre neuràlgic del departament de Llicències i Urbanísme de l’Ajuntament de Mataró.

La imatge

Durant 10 anys, ens hem anat modernitzant, adapatant-nos a els necessitats canviants del món i de les persones. Aquí us deixem una mostra del que ha estat la imatge de SEDNA en 10 anys:

SEDNA

SEDNA

SEDNA

El futur

No sabem què ens depara el futur, però el que sí que sabem és que continuarem treballant per les persones, innovant, emprenent, i buscant l’excel·lència en els nostres projectes, portant l’Enginyeria, la sostenibilitat i l’Eficiència Energètica als més alts nivells de qualitat i professionalitat.

Finalment, agraïr a totes les persones, entitats, empreses, la seva confiança en nosaltres. Esperem poder continuar comptant amb vosaltres i amb molts més!

Registrado en Safe Creative

Con la llegada de la crisis económica SEDNA se resiente, pero seguimos luchando y logramos emprender el vuelo fuera del TecnoCampus en busca del éxito fuera.

Ahora, estrenamos ubicación, siempre con la intención de acercarnos a las personas, y en el décimo aniversario nos hemos ubicado en el Edificio de Vidrio, centro neurálgico del departamento de Licencias y Urbanismo del Ayuntamiento de Mataró.

La imágen

Durante 10 años, nos hemos modernizado, adaptándonos a las necesidades cambiantes del mundo y de las personas. Aquí os dejamos una muestra del que ha sido la imagen de SEDNA en 10 estos años:

SEDNASEDNASEDNA

El futuro

No sabemos qué nos depara el futuro, pero lo que sí que sabemos es que continuaremos trabajando por las personas, innovando, emprendiendo, y buscando la excelencia en nuestros proyectos, trayendo la Ingeniería, la sostenibilidad y la Eficiencia Energética a los más altos niveles de calidad y profesionalidad.

Finalmente, agradecer a todas les personas, entidades, empresas, su confianza en nosotros. Esperamos poder continuar contando con vosotros y con muchos más!

Registrado en Safe Creative

1 Comment

  • legina rebaledo on 1 febrer, 2016

    Me ha encantado vuestro post y me ha sabido a poco pero ya sabeis lo que dice el dicho “si lo bueno es breve es dos veces bueno”. Me gustara volver a leeros de nuevo.
    Saludos

Leave a Reply

fifteen − thirteen =

ContactaMe.

Contacto

 

Dirección:

C/ Confraria de Sant Elm

08301 MATARÓ (Barcelona)

 

Telefono:

+34 655.67.37.57

Social Links

Manda tu consulta


He leído y acepto el Aviso Legal y Política de Privacidad