KNX Partner – Certificats en Domòtica

KNX Partner – Certificats en Domòtica

KNX PARTNER

KNX és L’ESTÀNDARD obert mundial per al control d’habitatges i edificis

Què és KNX?
Més comoditats, més seguretat, major estalvi energètic: la demanda de sistemes de gestió d’edificis està creixent contínuament

Ja sigui en un habitatge senzill com en un edifici d’oficines complex, la demanda per al confort i la funcionalitat en les múltiples aplicacions com per exemple gestió de l’aire condicionat, il·luminació i sistemes de control d’accessos està creixent, al mateix temps que l’ús eficient de l’energia cada vegada pren més consciència. Major comoditat i seguretat unides amb un menor consum energètic només poden ser millorades amb un control intel·ligent i la supervisió de tots els productes involucrats.

KNX: Estàndard – Obert – Mundial

Per transferir dades de control de tots els components de gestió d’edificis es requereix un sistema que elimini els problemes que presenten els dispositius aïllats, assegurant que tots els components es comuniquin a través d’un llenguatge comú. Resumint, es necessita un sistema que sigui independent de fabricants i aplicacions com és KNX. Aquest estàndard està basat en més de 24 anys d’experiència al mercat i en els sistemes predecessors de KNX: EIB, EHS i BatiBUS. A través del mitjà de transmissió de KNX (parell trenat, radio freqüència, línia de força o IP/Ethernet), sobre el qual es connecten tots els dispositius, s’intercanvia la comunicació. Els dispositius connectats al bus poden ser tant sensors com a actuadors utilitzats per al control de l’equipament de gestió d’edificis en totes les aplicacions possibles: il·luminació, persianes, sistemes de seguretat, gestió energètica, calefacció, sistemes de ventilació i aire condicionat, sistemes de supervisió i senyalització, interfícies a serveis i sistemes de control d’edificis, control remot, mesurament, àudio / video, control de béns de gamma blanca, etc. Totes aquestes funcions poden ser controlades, supervisades i senyalitzades utilitzant un sistema uniforme sense la necessitat de centres de control addicionals.

SEDNA i KNX

Seguint amb la constant formació i creixement de l’equip tècnic de SEDNA, recentment hem obtingut la Certificació KNX-PARTNER, de la mà del ISEF de Schneider Electric. Amb aquesta certificació s’acredita els coneixements necessaris per a la implantació del sistema de control d’habitatges i edificis més estès, estandarditzat i un dels més potents en aquest camp.
Mitjançant aquesta eina, unida a tots els altres camps que des de SEDNA abastem a nivell d’edificació, gestió de projectes i eficiència energètica, seguim avanci per poder oferir cada dia els més elevats nivells de qualitat i servei per a les persones i l’entorn, dissenyant i executant projectes d’edificis intel·ligents, confortables, sostenibles i eficients.

Així doncs, no dubtis a consultar-nos fes que el teu habitatge i/o edifici siguin intel·ligents i eficients. Demana pressupost sense compromís.

Fonts: KNX

KNX PARTNER

KNX es El ESTÁNDAR abierto mundial para el control de viviendas y edificios

¿Qué es KNX?
Más comodidades, más seguridad, mayor ahorro energético: la demanda de sistemas de gestión de edificios está creciendo continuamente

Ya sea en una vivienda sencilla como en un edificio de oficinas complejo, la demanda para el confort y la funcionalidad en las múltiples aplicaciones como por ejemplo gestión del aire acondicionado, iluminación y sistemas de control de accesos está creciendo, al mismo tiempo que el uso eficiente de la energía cada vez toma más conciencia. Mayor comodidad y seguridad unidas con un menor consumo energético sólo pueden ser mejoradas con un control inteligente y la supervisión de todos los productos involucrados.

KNX: Estándar – Abierto – Mundial

Para transferir datos de control de todos los componentes de gestión de edificios se requiere un sistema que elimine los problemas que presentan los dispositivos aislados, asegurando que todos los componentes se comuniquen a través de un lenguaje común. Resumiendo, se necesita un sistema que sea independiente de fabricantes y aplicaciones como es KNX. Este estándar está basado en más de 24 años de experiencia en el mercado y en los sistemas predecesores de KNX: EIB, EHS y BatiBUS. A través del medio de transmisión de KNX (par trenzado, radio frecuencia, línea de fuerza o IP/Ethernet), sobre el que se conectan todos los dispositivos, se intercambia la comunicación. Los dispositivos conectados al bus pueden ser tanto sensores como actuadores utilizados para el control del equipamiento de gestión de edificios en todas las aplicaciones posibles: iluminación, persianas / contraventanas, sistemas de seguridad, gestión energética, calefacción, sistemas de ventilación y aire acondicionado, sistemas de supervisión y señalización, interfaces a servicios y sistemas de control de edificios, control remoto, medición, audio / video, control de bienes de gama blanca, etc. Todas estas funciones pueden ser controladas, supervisadas y señalizadas utilizando un sistema uniforme sin la necesidad de centros de control adicionales.

SEDNA y KNX

Siguiendo con la constante formación y crecimiento del equipo técnico de SEDNA, recientemente hemos obtenido la Certificación KNX-PARTNER, de la mà del ISEF de Schneider Electric.

Con ésta certificación se acredita los conocimientos necesarios para la implantación del sistema de control de viviendas y edificios más extendido, estandarizado y uno de los más potentes en éste campo.

Mediante ésta herramienta, unida a todos los otros campos que desde SEDNA abarcamos a nivel de edificación, gestión de proyectos y eficiencia energética, seguimos adelante para poder ofrecer cada día los más elevados niveles de calidad y servicio para las personas y el entorno, diseñando y ejecutando proyectos de edificios inteligentes, confortables, sostenibles y eficientes.

Así pués, no dudes en consultarnos haz que tu vivienda y/o edificio sean inteligentes y eficientes. Pide presupuesto sin compromiso.

Fuentes: KNX

About The Author

Xavier Palacios

No Comments

Leave a Reply

seventeen − 13 =

ContactaMe.

Contacto

 

Dirección:

C/ Confraria de Sant Elm

08301 MATARÓ (Barcelona)

 

Telefono:

+34 655.67.37.57

Social Links

Manda tu consulta


[recaptcha size:normal]

He leído y acepto el Aviso Legal y Política de Privacidad